Стопкадри Нова ТвМистерия цари около смъртта на 45-годишния българин Виталий

...
Стопкадри Нова ТвМистерия цари около смъртта на 45-годишния българин Виталий
Коментари Харесай

Мистерия около смъртта на българин в Германия

Стопкадри Нова Тв

Мистерия царува към гибелта на 45-годишния българин Виталий Н. В Германия.

Всичко стартира, откакто съседи на мъжа са подали сигнал в полицията в Бранденбург и униформените чиновници на реда отиват в парцел, в който се е настанил непозволено нашият 45-годишен съотечественик.



Съседите споделят, че той се е държал нападателно и точно това е повода те да подадат сигнала. Когато полицията е пристигнала, съгласно полицейския отчет той е буйствал, удрял е предмети и е ритал по автомобила. Наложило се е полицията благодарение на хората, подали сигнала, да задържи мъжа и да бъде употребен и пикантен спрей, предава от мястото Натали Пашева от Нова Тв.

Тогава съгласно представител на полицията нашият съотечественик е примрял по време на ареста. Полицейският отчет, сочи че незабавно белезниците му са били разхлабени и е извикана Спешна помощ. Мъжът е бил откаран в берлинска болница, само че съгласно „ Шпигел “, пристигайки към този момент в болничното заведение, той е изпаднал в мозъчна гибел и лекарите са го диагностицирали с хипоксично увреждане. Този вид увреждане нормално настава при солидна и дълготрайна липса на О2 към мозъка, а лекарите също по този начин са разкрили пръст в дихателните пътища и белите дробове на мъжа. Според „ Шпигел “ лекарският отчет допуска, че мъжът е натискан с лице към земята и тук идва разминаването с полицейския отчет, където пък не е упомената нито дума по тази причина. Според друга информация на „ Шпигел “ в лекарския отчет заключението е неестествена гибел и се чака от полицията през тази седмица да дадат отговори на доста въпроси, а точно имало ли е външна интервенция при гибелта на мъжа и дали изказванията на лекарите за пръст дихателните пътища и белите дробове ще се потвърдят.



Нова е изпратила въпроси до болничното заведение, в която мъжът е умрял, както и до проверяващите органи, които сега работят по случая, само че към момента отговори не са получени.

За Виталий Н. се знае, че е имал проблеми с душeвността. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР