Стопкадри Нова ТвКинорежисьорът и сценарист Зорница София и Пам от

...
Стопкадри Нова ТвКинорежисьорът и сценарист Зорница София и Пам от
Коментари Харесай

Сценарист: Стригането на коса е мода, снимат ги и ги излагат онлайн

Стопкадри Нова Тв

Кинорежисьорът и сценарист Зорница София и Пам от “Ергенът “ разкриха нещо притеснително, до момента в който разясниха какво мислят за неприемливата постъпка Тити Папазов, който преди 28 години е обръснал косата на приятелката си, и за случая с обезобразеното момиче в Стара Загора.



Четох цялостен нощ конгреси и обществени мрежи, и разбрах, че подстригването на косите на дами в този момент е мода, в Стара Загора е мода. Стрижат ги, снимат ги и ги излагат онлайн. Тези изроди, те идват отняъде, те се възпитават от една онлайна просвета, какво наличие разрешаваме ние в Бълария да се гледа свободно, сподели по Нова Тв Зорница София.

Жената може да прати по съкровен кадър на своя сътрудник и сега, в който техните връзки прекъсват, това момче стартира да популяризира всичко, което има с нея като чатове, които може да са по-лични, фотоси в това число, добави Пам.



Може да почнат да ги разгласяват в групата, фотография на жена, и да питат: Имате ли голи фотоси на тази. И който е вътре в тази група, желае да се направи на огромен мъжага и стартира да разгласява фотосите, даже още да е в връзки с нея, за да я злепостави, сподели още тя.

Тези девойки по-късно, откакто им дадат фрагментите, другите мъже стартират да се интересуват къде работи тази жена, къде живее, изключително когато е в дребен град, и стартират да я заплашват, и да я тормозят, добави Пам.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР