Стопкадри Нова ТвЖурналист разкри причината за трагедията в училище в

...
Стопкадри Нова ТвЖурналист разкри причината за трагедията в училище в
Коментари Харесай

Журналист за трагедията в Белград: Момчето е стреляло по учителката по история заради три двойки

Стопкадри Нова Тв

Журналист разкри повода за нещастието в учебно заведение в Белград, при която 13-годишният Коста Кецманович простреля с два револвера на татко си осем ученика и охранител. Други шестима възпитаници и една учителка са ранени, и се намират в болница.  

„ Излезе психически профил на момчета, което е стреляло. То освен, че е заеквало, някои настояват, че е и било измъчвано от своите съученици и е желало да се трансферира в различен клас. Във всеки случай става въпрос за едно мъдро момче, с разнообразни ползи. Информацията е, че не е бил удовлетворен от оценките, които е получавал по история. Получил е три двойки по история и по тази причина първо е стрелял против учителката по история. По нея е стреляно в действителност след стрелбата по охранителя, който е погубен и е първата жертва “, съобщи за Нова Тв кореспондентът на БГНЕС Еди Тодорова.



„ В листата на момчето са били съответни имена на негови съученици и се оказва, че този кървясъл гуляй или това ликвидиране, е било квалифицирано преди още преди един месец. На бюрото на момчето след вчерашния обиск на полицията е открит проект на входа и изхода на учебното заведение, по какъв начин ще влезе, какво ще направи. Просто нещо необикновено, от което всички сме потресени. Как е допустимо един месец някой да възнамерява ликвидиране и никой да не разбере това “, добави журналистът.



„ Момчето е наследник на разведени родители. Бащата на момчето го е водил със себе си на лов и го е учил три-четири пъти да стреля. Той е прочут доктор радиолог и работи в частна клиника. Вчера следобяд е задържан дружно с майката за период от 48 часа “, сподели още журналистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР