Стопкадри Нова ТвГрозен инцидент е станал в центъра на Самоков

...
Стопкадри Нова ТвГрозен инцидент е станал в центъра на Самоков
Коментари Харесай

Мъж е със счупени ръка и крак след зверски побой в Самоков

Стопкадри Нова Тв

Грозен случай е станал в центъра на Самоков на 14 април.

Местният правист Людмил Джелепов е пребил Христо Гуцалски, защото упражнявал редовно домашно принуждение над сестра му Цветелина, която е общински консултант.



Джелепов е нанесъл ударите на тротоар, откакто Христо е излязъл от джипа си.

Според бащата на пребития Петър Гуцалски в резултат на багра синът му е със сцепена джука на лицето, строшен гален, счупена ръка и строшен крайник.



Не съм чул синът ми Христо да протяга ръка на Цветелина. Дай Боже, всички дами да са по този начин обгрижвани като нея. Христо я води постоянно на екскурзии в Гърция и на СПА-комплекси в Сандански, а когато си сложи силиконови гърди през февруари, синът ми й беше един от спонсорите й, като и преведе 2200 лв. за тази интервенция, съобщи за Нова Тв Петър Гуцалски.

Той отхвърли синът му да е употребявал оръжие, когато една вечер е отишъл с телефона си да снима Цветелина с приятеля й Димитър Джогов.

Извадил е револвер, само че не е стрелял с него, посочи Петър.



От своя страна Людмил Джелепов сподели, че е срещнал Христо, когато отивал да вземе едното дете на сестра му от учебно заведение, за което има пълномощие.

Не съм докосвал Христо, той падна встрани, изкълчи си глезена и си нарани ръката. После го ударих от систематичен боязън, откакто той наблюдава и редовно тормози сестра ми, която е жертва на домашно принуждение, съобщи Людмил.



За въпросната вечер, когато Христо е извадил револвер и е стрелял с него, имам видео. Това лице, облечено в черно, обикаля към къщата на сестра ми, в която тя живее с двете си деца. Кулминацията дйде на 7-и април, когато той наблюдава колата им, стопира ги и създава два изстрела по посока на автомобила, в който са били сестра ми и приятеля й, добави Людмил.

Петър Гуцалски е някогашен офицер от Държавна сигурност и държи охранителния бизнес тук. Той има възприятие за безотговорност, съобщи още Джелепов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР