Стопкадри Нова ТвГотвачът Сарамандов разкри кой е най-тежкия му момент

...
Стопкадри Нова ТвГотвачът Сарамандов разкри кой е най-тежкия му момент
Коментари Харесай

Баща ми си отиде по нелеп начин: Готвач от Хелс китчън

Стопкадри Нова Тв

Готвачът Сарамандов разкри кой е най-тежкия му миг в живота.

Това е гибелта на неговия татко и Сарамандов призна, че в този момент вижда неговия взор в очите на началник Виктор Ангелов.



Аз съм чистел кръвта на татко ми и шефът като ме огледа с този взор, ми подухва някакви мемоари, и това са мемоари, които ми лиипсват, сподели в риалитито за готвене Сарамандов.

Просто шефът ме гледа с този взор, взисксателен и остроумен, който ме е карал да се развъртвам и ме е гледал по този метод. Не приказвам да е назидателно, този взор ми липсва, и тук шефът направи това нещо, и аз се връщам обратно във времето, и оттова на целия проблем, тъй като в главата ми изниква погледа на татко ми. Той умря по доста жесток метод, добави той.



След тези думи неговата приятелка Стефани разкри как е загинал таткото на Сарамандов.

Подхлъзна се и падна от прозореца на къщата. Нещо оправял, чистел е извън на прозореца, сподели тя.

Нв бях огромен, не че в този момент съм огромен, на 22 години съм бил, брат, съобщи още Сарамандов и развълнува Станислав, който означи кое ги сплотява със Сарамандов.



Според мен неналичието на бащина фигура е в животите на двама ни. Даже считам, че при него е малко по-болно, тъй като той я е имал и я изгубил, а при мен в никакъв случай не е участвала. Да излезеш от такава обстановка, за мен е същински воин и аз го поддържам във всяко едно отношение, съобщи по Нова Тв Станислав.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР