Стопкадри Нова ТвФънки категорично се разграничи от мненията, че е

...
Стопкадри Нова ТвФънки категорично се разграничи от мненията, че е
Коментари Харесай

Фънки към звездите в Капките: Няма да стане да виете като вълци и всички да ви пляскат

Стопкадри Нова Тв

Фънки изрично се разграничи от мненията, че е неприятното ченге в журито на „ Като две капки вода “.

Аз съм просто реалист. Радвам се и шляпам от сърце, обаче когато не става, не става и това би трябвало да им се каже. Хората би трябвало да знаят, че имаме отношение към цялата работа, стартира в „ На кафе “ Фънки.



Това е градивна рецензия и би трябвало да ги държи стъпили крепко с двата крайници. Иначе ще стартират да си фантазират някакви нелепости. Вие, виете като вълци, а всички ви пляскат, няма да стане тая работа, добави той.

Аз постоянно споделям каквото мисля и на който би трябвало и в действителния живот. Всички, които ме познават, а те не са малко, знаят какво съставлявам. Винаги съм ти казвал право куме в очи това, което е обвързвано с нашето изкуство, музика и по този начин нататък. Иначе всичко останало не ме интересува, а там, където не съм способен, се преценявам, съобщи още Фънки.



Той изясни и за какво в никакъв случай не би взел участие като подражател в „ Капките “.

Имитацията в това шоу е нещо доста съществено, това не е подбив, което споделям. От една страна шапка смъквам, че са намерили храброст, с цел да се заловен с тази този огромен залък, тъй като аз няма да мога да се оправя, признавам си, прям е Фънки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР