Стопкадри Нова ТвДва месеца се навършват днес от изчезването на

...
Стопкадри Нова ТвДва месеца се навършват днес от изчезването на
Коментари Харесай

Обади се жена: Видяла е момче на Патриарха, което прилича на изчезналия Емо

Стопкадри Нова Тв

Два месеца се навършват през днешния ден от изгубването на младия мъж Емил Боев. Той потъна вдън земя след фестифала Сурва в Перник и от този момент няма диря от него.

Никой не се обажда, никой няма информация за Емил. Единственото, което ни е останало, е вярата. Абсолютно мисля, че няма никаква причина за изгубването му. Няма никакви никакви следи, нямаме догадки, към този момент се изчерпахме от мислене какво може да се е случило. Продължаваме да предлагаме парична сума от 100 000 лв. за някой, който има информация, само че няма и позвънявания към този момент никакви, даже и подвеждаща информация, такава която не дава отговор на действителността. Въпреки паричните сума никой не се обажда, сподели за Нова Тв майката на Емил Иванка Стоянова.



Само нощес се обади жена, която сподели, че е видяла с сходно изложение момче, което било на Патриарха, само че тя не го е снимала. Каза, че е бил объркан, сподели, че е ходил необут по средата на платното и тръгнал към Петте кьошета, само че ние сме се обадили на полицията, с цел да съобщим, тъй като не са минали 24 часа, откогато тя го е видяла и ние няма по какъв начин какво да пожелаваме, с изключение на някой да е снимал, добави Иванка.



Министерство на вътрешните работи не го търсят качествено и продължаваме да имаме тези опасения, тъй като няма по какъв начин да няма диря 61-ви ден. Аз съм потресена от отношението към нас, като родители и като семейство. Ние искахме да се трансферира делото към Софийска градска прокуратура и чакаме и оттова, само че към този момент един месец нямаме отговори от там. От полицията в Перник въобще в никакъв случай не са ни търсили. Подозирам, че Емил е изведен отвън България, сподели още Иванка Стоянова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР