Стопкадри Нова ТвДжулиана Гани е преминала през критичен момент преди

...
Стопкадри Нова ТвДжулиана Гани е преминала през критичен момент преди
Коментари Харесай

Джулиана Гани преживя критичен момент в асансьора на „Като две капки вода“

Стопкадри Нова Тв

Джулиана Гани е минала през сериозен миг преди да излезе за първи път на сцената в „ Като две капки вода “, призна самата тя на връх рождения си ден.

Първият облик, в който Джулката се превъплати, бе на фолк певицата Тони Дачева, чийто шлагер „ Шоколади, бонбони “ тя изпя.



Оказа се обаче, че преди да стартира пее, Гани е трябвало да пребори сериозен стрес.

В асансьора ми изтръпнаха зъбите и се смутих. Попитах актьорите дали това е обикновено и откакто те ми споделиха, че и с тях се е случвало сходно нещо, малко се поуспокоих, разкри в „ Здравей България “ Гани.



Вече като хванах микрофона, погледнах към Хилда Казасян, защото тя постоянно е усмихната и лъчезарна и ти предава позитивна сила. След осъществяването ми обаче към този момент погледнах и към Фънки, добави Джулиана.

Последната разкри още, че отделя по 3-4 дни за подготовки през седмицата и настрана върви на уроци по пеене.

Джулката засипа със суперлативи и гримьорите в „ Капките “, като ги дефинира за толкоз положителни, че чак мъжът й не съумял да я познае, откакто я подминал, когато влезнал в гримьорната.

Тони Дачева се разплака на лайфа, когато изпях нейната ария, а по-късно доста хора си я тананикаха и пееха, и ми стана прелестно, сподели още Джулката.

Във второто си осъществяване в „ Капките “ тя ще влезе в облика на Дженифър Лопес, а другояче не скри, че не би имала нищо срещу да копира Ейми Уайнхаус и Криско.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР