Стопкадри Нова ТвДиректорът на 143 ОУ Георги Бенковски“ в София

...
Стопкадри Нова ТвДиректорът на 143 ОУ Георги Бенковски“ в София
Коментари Харесай

Директор обяви какво се случва с намиращия се в реанимация 13-годишен Георги

Стопкадри Нова Тв

Директорът на 143 ОУ „ Георги Бенковски “ в София разкри какво е положението на 13-годишния Георги, който бе ритнат в корема от съученика си Иван и сега се намира в реанимация в Пирогов.



Георги има пострадване в региона на далака, само че той няма да бъде опериран и остава за наблюдаване за два-три дни в болничното заведение, сподели за Нова Тв Ирена Дойчинова.

Тя добави, че 14-годишния Иван повече няма да учи в същия клас, защото не е морално и го дефинира като по- емоционален и с невисок предел на толерантност.



Той елементарно се ядосва освен по отношение на момчето Георги, а по отношение на други деца и желае нещата да стават по този начин, както той желае. При нас пристигна в шести клас от друго учебно заведение и дръзвам да кажа, че е от семейство с избрани компликации от персонален темперамент, съобщи Дойчинова.

Неговата връзка с другите деца е сложна, защото желае той да дефинира разпоредбите. Не приказвам за пердах, само че е по-агресивен по отношение на своите съученици. Като триумф върви към четири, добави тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР