Стопкадри Нова ТвДепутатът от ПП-ДБ Ицо Хазарта привлече вниманието върху

...
Стопкадри Нова ТвДепутатът от ПП-ДБ Ицо Хазарта привлече вниманието върху
Коментари Харесай

Ицо Хазарта пред Лора Крумова: Призовавам Пеевски

Стопкадри Нова Тв

Депутатът от ПП-ДБ Ицо Хазарта притегли вниманието върху себе си с обществената си изява.

В началото той сподели пред Лора Крумова, че симпатизира на Мария Габриел, само че би желал да чува от нея по-често да приказва със свои думи, а не с думите на водача на нейната партия.

Певецът направи този коментар във връзка изказванията на Габриел за регулататорите и че няма да подпише меморандума.

Последваха остри въпроси на водещата на „ На фокус “ за мнението и на Делян Пеевски за регулаторите, на които Хазарта даде любопитни отговори.

Предлагаме ви техния диалог по Нова Тв.

Крумова: Как ще коментирате реакцията на Пеевски за регулаторите и острия му език в Народното събрание?

Хазарта: Когато един път изказах мнение за него, едни уеб сайтове, които не бяха негови, започнаха да пишат каква кола съм си взел и къде пребивавам. Така че би трябвало да бъде доста деликатен човек, като разяснява сходен жанр евроатлантици. Реакцията му, мисля, че е задоволително показателна и колкото по-често се демонстрира той, толкоз по-добре се вижда това.



Крумова: Някои от цитатите няма да ги направя, само че Бъбрива Шехерезада, мазно турско кафе на коляно бяха единствено част от тях, а във вашите текстове нормално България и езика е лирика. Тука какво е?

Хазарта: Вижте, може би 10 години са минали, откогато сме го обсъждали господин Пеевски, и на мен в действителност ми е изморително. Защото всеки човек в тая страна знае защо става дума. Аз доста се надявам в този момент той да събере храброст да се появи в едно телевизионно изявление, за даде отговор на въпросите. Защото, някак си ние всички седим и тълкуваме думите на някои публицисти. С наслаждение бих го гледал да отиде на едно телевизионно изявление и да изясни да вземем за пример какъв е неговият триумф, тъй като е сполучлив човек. Аз желая да схвана, какво е триумфа, тъй като за мен сполучлив човек в политиката, може да кажем е учен Денков, триумф е да си доктор, триумф е да си водач. Успех не е да пазиш клипчета по какъв начин политици се срещат с някой и някои с кой си лягат, по какъв начин магистрати си лягат с някоя, с която не трябва. Успех не е да си купиш тапия от Югозападния, триумф, не е Доган да те назначи за милиардер, тъй че дано прояви мъжеството тоя човек, да се яви на телевизионно изявление. Не да излиза пред Народното събрание и каквото Велислава му е написала и той е наизустил, да го приказва, а да отговори на въпроси, по този начин както е редно, както примерно аз ви давам отговор. Призовавам го да го направи.

Крумова: Аз също. Той обаче също по този начин се изрича в Народното събрание, че обича и Борисов, и Кирил Петков. Това проява ли е съгласно вас, и в случай че е проява, игра за публиката ли е, какво е. Защото, вие сте в една скица, в която и се постанова да управлявате дружно през тези девет месеца.

Хазарта: Много от нещата са игра за пред публиката. Аз съм се разделил с много от илюзиите си за последните две години,  откакто съм в политиката, и би трябвало да ви кажа, че изключително ключовете играчи в българската политика, може би за международната не знам, само че за българската съм сигурен, те са доста по-големи артисти от най-големите ни звезди, приключили НАТФИЗ. Така че в тази ситуация това е елементарно да се изясни. Колкото повече този човек изяснява, че харесва нас, толкоз повече нашия престиж пада и това е обикновено.

Крумова: Това може ли да докара до обстановка, в която да отидем на предсрочени избори и „ Продължаваме половината “ да бъде в сериозен спад?

Хазарта: Разбира се. Това е допустимо, единствено че на мен ми е доста смешно, когато някой стартира да ме плаши с предварителни избори. Защото, в случай че нашата цел е да оцелеем непременно да бъдем в политиката, ние от „ Продължаваме промяната “ нямаше да действаме по този начин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР