Стопкадри Нова ТвБой на пътя в столицата заради отнето предимство.Мъж,

...
Стопкадри Нова ТвБой на пътя в столицата заради отнето предимство.Мъж,
Коментари Харесай

Бой на пътя в София заради отнето предимство

Стопкадри Нова Тв

Бой на пътя в столицата поради отнето преимущество.

Мъж, който е бил вътре в колата си, е потърпеш от тази експанзия.

Той описа какво се е случило, само че пожела да бъде неизвестен.



Бях в колата си, когато попаднахме в сектор, който е със притеснение, и надлежно към този момент бях навлязъх в сектора, и насрещния автомобил трябваше да ме изчака, само че водачът му подаде газ и застана  пряко против мен, стартира по Нова Тв мъжът.

Стояхме по този начин една-две минути в колата, при което водачът против мен, слезе от колата, пристигна до моето стъкло и аз го смъкнах, тъй като желаех да го слушам какво приказва. Той ми сподели, че или аз би трябвало да мръдна автомобила обратно или той мен ще ме мръдна обратно, при което последваха удари по главата и тялото ми с юмруци, добави потърпевшият.

По това време той е самичък и приказва с майка си по телефона, а след получените удари идват чиновници от прилежащата автомивка и дърпат агресора от прозореца.



Вследствие на експанзията измъчвания мъж е с пострадвания по лицето и по ръцете.

Той  си е извадил правосъдно здравно със изводи на лекарите, че има охлузване по лактите, както и синини и пострадвания.



Пострадалият счита да подаде тъжба и да си търси правата по правосъден път.

Малко по-късно видях този, който ме удари, покрай дома ми, защото живеем в един регион. Той ме попита: Малко ли ти беше? И се закани да има и още. Аз обаче бих го посъветвал да се успокои, добави мъжът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР