Стопкадри Нова ТвБивш социален министър от БСП обясни кава е

...
Стопкадри Нова ТвБивш социален министър от БСП обясни кава е
Коментари Харесай

Бивш социален министър обясни какво искат да кажат на Бойко Борисов с вота на недоверие

Стопкадри Нова Тв

Бивш обществен министър от Българска социалистическа партия изясни кава е задачата на вота на съмнение към държавното управление, който внесоха дружно с „ Възраждане “.



Вотът на съмнение дали ще мине или няма да мине, това е в действителност сериозен въпрос, само че по-сериозния въпрос е дали ръководещите ще си вземат поука от този избор на съмнение и от всичко това, което ще им каже опозицията. Въпросът в този момент е за какво продължаваме с неразумните политики по защитата и във връзка с националната сигурност, и с всички тези дейности на на настоящето държавно управление се ускорява чувството у българина, че не са наред нещата, сподели за Нова нюз Георги Гьоков.





В този внесохме единствено претекстовете, само че по отношение на детайлите, в тях ще влезем, когато се състои дебата за за вота на съмнение, и вие ще чуете стоманени причини, допускам освен от Българска социалистическа партия, само че и от тези, които са подписали вота на съмнение и от останалите опозиционни партии. Математически не е ясно дали ще мине вота по-късно напрежение в ръководещата коалиция. Когато се гледа вота, ние даваме опция на Бойко Борисов да се преправят нещата или да се скапе сглобката, добави Гьоков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР