Стопкадри Нова ТвАнелия Луцинова блесна със страхотно представяне в Черешката

...
Стопкадри Нова ТвАнелия Луцинова блесна със страхотно представяне в Черешката
Коментари Харесай

Актриса смълча всички в „Черешката“ с разказ за божието огледало и опасен полет

Стопкадри Нова Тв

Анелия Луцинова блесна със ужасно показване в „ Черешката на тортата “ довечера. Любимата на доста българи актриса съумя да завоюва гостите си с кулинарни шедьоври и прочувствени разкази от свои пътешествия.

Преди да стартира да готви, Ани се трансформира и в първия хазаин на риалитито, който поръчва артикули по интернет, а в ролята на снабдител влезе нейн сътрудник комедиант.

Когато се появи с торбите, той бе поканен от Луцинова да й оказва помощ в кухнята, само че след това се подразбра, че по-скоро има достойнството да споделя нейната приятна компания, защото Ани се справяше сама.

Шампионката по джудо подготви богато меню, което стартира със салата с кротони и патладжан и предястия от три разнообразни разядки – хумус от фасул, млечна със сирене и яйчена.



Ани направи собственоръчно и содена питка, главното й ядене включваше филе от лаврак по специфична рецепта, а десертът - шоколадова брауни с топка сладолед без захар и малко плодове.

В началото началник Манчев се оказа песимистичен към лаврака, защото през вчерашния ден подобен бе поднесъл и Влади Зомбори, само че пък дефинира разядките за чудесни, а за содената питка бе сбит: Направо ядеш и плачеш.

Малко по-късно обаче кулинарният гуру към този момент бе на радикално противоположно мнение за рибата, научавайки от Ани, че тя ще потопи парченцата в марина от зехтин, горчица и лимон, а след това ще ги запече със зелен фасул, чери домати и други зеленчуци, като от горната страна ще добави мащерка и девесил.

Силно впечатлен, Манчев отдаде дължимото на домакинята.



Беше съвършена, и театралната сцена я трансферира в кулинарната, за което те приветствам. Благодаря ти за присъединяване, не спести суперлативи той.

Ани продължи в същия дух и изненада гостите с неповторими изпечени чинии с името на всеки от тях, които сама е нарисувала от вътрешната страна, а по-късно пристигна ред и на гозбите.

За тях всички бяха единомислещи, че Луцинова е надхвърлила упованията, като даже и Зомбори призна, че нейният лаврак е по-различен на усет от неговия.



Последваха въпроси към домакинята да разкрие забавни мемоари от пътувания зад граница и два от тях смълчаха гостите.

Първият бе обвързван със солна пустиня в Перу, за която Ани изясни, че в случай че я хванеш в дъждовния интервал на два пръста вода, става най-голямото огледало.

Представете си огледало с територията на България, толкоз огромна е пустинята, и става грубо. Божието огледало го назовават, това са големи километри отражение от това нещо и обърква вестибуларния уред, разкри по Нова Тв Луцинова.

Тя обаче посочи, че й се наложило да пътува дълго с рейс, в който е имало кучета и те миришели много по-човешко от хората вътре.

13 часа път в някакво лашкане на дупки и на полуотворена врата в пустинята. Бях си навряла двата крайници в ръкава на якето, тъй като вратата не се затваря и падат минусови температури, разкри Ани.  

Спомням си какъв брой доста са проклинах, че съм тръгнала на това пътешестване с един стол за тоалетна и нищо за ястие, само че като стигнахме, беше най-красивото нещо, което съм виждала, добави актрисата.



Не по-малко любопитно се оказа друго нейно прекарване, откакто Ани първо си призна, че е имала самолетни полети, които се правят единствено от 50 водачи в света и на най-опасните летища на планетата.

Примерно в Катманду, като съм кацала, там изключиха всички системи, тъй като Хималаите са високи и водачите управляваха самолета ръчно. Летяхме безусловно край скалите и аз затворих очи, защото имах възприятие, че ще ги пипна, описа смелата българка.

Към края на вечерта Ани подари на всички тениска с надписа на нейно зрелище и покана за него, а след разумните четири десетки, които получи, се изравни със Зомбори.

Двамата имат по 40 точки, само че Милена Шаркова, Цецо Елвиса и Диана Радева още не са споделили последната си дума.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР