Стопкадри Нова ТвАктьорът Ненчо Балабанов разкри защо човек не трябва

...
Стопкадри Нова ТвАктьорът Ненчо Балабанов разкри защо човек не трябва
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов: Дъщеря ми заспива с книгата на Алекс Фъргюсън

Стопкадри Нова Тв

Актьорът Ненчо Балабанов разкри за какво човек не би трябвало да съжалява за нищо.  

Според мен за нищо не би трябвало да се съжалява, в случай че човек не си е научил уроци от някаква обстановка и да я почерпил доста мъдрост от нея. Но пък, в случай че съжаляваш за тая обстановка, която те е научила на доста и имаш машина на времето, в случай че се върнеш там в оня миг и премахнеш тази обстановка, и съжалявш за нея, това няма да да ти донесе тия уроци и тази мъдрост, стартира той в „ На кафе “.



Така че всеки е редно да си преживее своите истории, да се научи от тях и да стане по-мъдър и по-добър и да не съжалява за нищо. Защото и да съжаляваш, нито може да да върнеш времето обратно, нито без тези неща, за които съжаляваш, ще бъдеш този човек, който си, добави той.

След тези мъдри мисли Ненчо изясни за какво дребната му щерка Алина не заспива с книга за Снежанка, а с тази за Алекс Фъргюсън.



Заспива си и на песнички, заспива на всичко, майка й прочете тая биография, и й беше доста забавна. Тя е на четири месеца и една такава дребна душичка, едвам се възпирам да не я хвана и да я намачкам от уязвимост. Но внимавам към момента, тъй като е доста мъничка. Много се усмихва, към този момент стартира всичко да й прави усещане, да учи целия свят. Започва да й става скучно, в случай че стои в една и съща стая непрекъснато, тъй като към този момент познава всяко едно ъгълче в нея, сподели още по Нова Тв Балабанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР