Стопкадри Нова ТвПетел“ следи какво се случва, след като жена

...
Стопкадри Нова ТвПетел“ следи какво се случва, след като жена
Коментари Харесай

Служителите в детска градина Българче са в шок след нападението с нож

Стопкадри Нова Тв

„ Петел “ следи какво се случва, откакто жена нападна с нож здравна сестра в детската градина „ Българче “ във Варна.

За благополучие пострадванията на здравната сестра не са толкоз съществени, само че целият личен състав на градината е в потрес от случилото се.

След получения сигнал в дежурната част на Дирекция на полицията, сътрудниците от Трето районно са се отзовали на момента и извършителката е хваната незабавно в региона на детската градина, сподели за Нова Тв представителят на ОД Министерство на вътрешните работи Варна Светла Златева.



По думите на потърпевшата здравна сестра 41-годишната варненка я нападнала с думите, че са нападателни по отношение на детето й, само че извършителката не призна това по време на разпитите, добави тя.

Според Златева острия предмет, с който е осъществено нападението, все още не е открит.

По време на задържането от униформените дамата е оказала цялостно подпомагане. Нямаме данни за това тя да е престъпно проявена или въобще да има някакво подаване на сигнали по отношение на нея, съобщи още Златева.

Към сегашния миг тя към този момент е настанена в профилирано лечебно заведение и е назначена съдебно-медицинска експертиза, която ще откри дали е имала психологични проблеми. Образувано е също досъдебно произвеждане по случая, което надлежно е обещано към Районна прокуратура град Варна, добави още Златева.



Според Елена Кенарова от Община Варна извършителката е изпитвала свръхзагриженост към детето си и е желала да разбере от екипа на детската градина по какъв начин работят с нейното дете, за какво го пипат и и за какво го допират.

Това е свръхчувствителност, която тя е проявявала до този миг, посочи Кенарова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР