Стопкадри Нова нюзСтанислав Балабанов обяви, че в Има такъв народ“

...
Стопкадри Нова нюзСтанислав Балабанов обяви, че в Има такъв народ“
Коментари Харесай

Балабанов: Христо Иванов е готов на всякакви лупинги, за да бъде във властта

Стопкадри Нова нюз

Станислав Балабанов разгласи, че в „ ИТН “ са подготвени за предварителни парламентарни избори.

Той счита, че това ще бъде най-оздравителното и най демократичното нещо за цялото ни общество, поради случилото се доскоро.

Как ви наподобява Делян Пеевски, който пред всички вас показа, че Христо Иванов е стоял в скута му и пиейки мазно кафе, е договарял измененията. С кого – с Делян Пеевски, за кое - за конституцията и по какъв начин би изглеждала, съобщи в „ Твоят ден “ Балабанов.

Последният зададе и реторичен въпрос към водещата.



В една развита европейска страна по какъв начин назовават мъж, който сяда в скута на различен мъж и изобщо докога ще поносим това, попита той.

С усмивка ви давам отговор, че допускам, че всичко е нагледно казано и да не стигаме до някакви такива заключения, отговори Лора Инджова.

Познавайки Христо Иванов, не знам до каква степен нагледно е казано, тъй като той е подготвен на всевъзможни лупинги, единствено и единствено да бъде във властта. Това е унизително в действителност. И през днешния ден лъсна унизителната картинка, която е събрала в едно несъвместими неща - ГЕРБ, с Движение за права и свободи, с Христо Иванов, с „ Продължаваме промяната “, продължи Балабанов.

Този цирк, това непоносимо ръководство би трябвало да завърши по най-бързия метод, и, схваща, се изходът е естествени и демократични избори, където съм сигурен, че обществото ще излезе и ще накаже Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов, съобщи още депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР