Стопкадри Нова нюзСпоред ген. Съби Събев Израел ще нахлуе в

...
Стопкадри Нова нюзСпоред ген. Съби Събев Израел ще нахлуе в
Коментари Харесай

Ген. Съби Събев обяви кога Израел ще нахлуе в Газа

Стопкадри Нова нюз

Според ген. Съби Събев Израел ще нахлуе в Газа, откакто метеорологичните условия се подобрят.

Събев счита, че сега Израел се приготвя за тази сухоземна интервенция, като се дооборудва и доразузнава.

" Израел няма да се спре, той има твърдата рештиленост да се оправи с " Хамас " вечно и никой не може да спре тази интервенция ", съобщи Събев.

Генералът сподели още, че като цяло ограниченията, които взема страната ни за националната сигурност, са съответни.

Той обаче счита, че е трябвало от дълго време да бъде призован Консултативния съвет по национална сигурност.



Събев напомни, че той е основан точно с такава цел, при спешни обстановки събиране на едно мястото на ръководещи и парламентарно показани партии, да се разиска обстановката и вероятно се да вземат ограничения.

Това в този момент става малко по този начин диференцирано. Съветът по сигурност, Председателския съвет на Народното събрание и други по този начин конгреси, което не демонстрира по този начин едно деяние в България, единно отношение и реакция към тази рецесия, сподели по Нова нюз ген. Събев.

Когато приказваме за сигурността на една страна, единомислието е проблем, схваща, отчасти е проблем, тъй като явно някои ограничения, които се набелязват от някои от тези конгреси, може да не се споделят от други, от Президентството или други институции, добави той.



Затова споделям, че би трябвало единно деяние, което по закон е открито посредством Консултативен съвет по Национална сигурност. Разбира се, Съветът по сигурността към Министерски съвет има по този начин своето място и значение, той повече е действен орган който директно взема ограничения и надлежно последва деяние, разяснява ген. Съби Събев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР