Стопкадри Нова нюзПоказаха първи снимки от катастрофата в 9:30 часа

...
Стопкадри Нова нюзПоказаха първи снимки от катастрофата в 9:30 часа
Коментари Харесай

Първи снимки от катастрофата с жертва на пътя Пловдив - Пазарджик

Стопкадри Нова нюз

Показаха първи фотоси от злополуката в 9:30 часа тази заран на основния път Пловдив Пазарджик, която взе една жертва.



Три са колите, които са взели участие в тежкия случай - два леки автомобила и един микробус, а това, което се знае по първична информация е, че починалият мъж е бил лидер на единия автомобил.



Говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов разкри детайлности за нещастието.



След като избавителните екипи на бранш Пътна полиция към Райноно ръководство Пазарджик и на Пожарна сигурност, и екипа на Спешна помощ са пристигнали на мястото, сътрудниците се открили в действителност доста тежък пътнотранспортен случай, в който присъединяване са взели два леки автомобила и микробус, стартира той по Нова нюз.



След удара единия от леките коли, който е бил с газова уредба, се е самозапалил и пожарът е обхванал и микробуса, който е изгоряла изцяло. Двама от водачите участници в пътнотранспортното произшествие са съумели да изоставен гладко ръководените от тях моторни транспортни средства, до момента в който третият участник, за жалост е умрял. В неговата кола се е възпламенило газовото устройство. Неговата идентичност не е открита, занапред следва това да бъде направено, добави Стоянов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР