Стопкадри Нова нюзДепутат от ПП-ДБ скочи на ГЕРБ заради атаката

...
Стопкадри Нова нюзДепутат от ПП-ДБ скочи на ГЕРБ заради атаката
Коментари Харесай

Божанков: Подкрепата на България за Украйна е три пъти по-голяма от тази при служебния кабинет

Стопкадри Нова нюз

Депутат от ПП-ДБ скочи на ГЕРБ поради офанзивата им към военния министър.

Поводът бяха думите на Бойко Борисов, че Тодор Тагарев е неработещ министър и би трябвало да бъде заменен, защото работата му съгласно Борисов се е изчерпала.

Не знам за какво ГЕРБ толкоз нападателно нападат министър Тагарев, който изясни, че случая със забавеното изпращане на БТР-те за Украйна, в действителност не е един проблем на Министерство на защитата и на Министерство на вътрешните работи, стартира в „ Твоят ден “ Явор Божанков.



Не знам за какво ГЕРБ в този момент се сетиха за министър Тагарев. Нека напомним един случай, той е може би казус в опозицията. Проруската партия „ Възраждане “ нападна министър Тагарев в зала, даже заприказва за смъртни присъди, изобщо непоносим и неприемлив за зала език. ГЕРБ в никакъв случай не са защитили министъра на защитата, който има в действителност проевропейски и прозападен профил, само че в този момент те се включват в тази офанзива против него, добави той.

Според мен не основателно, тъй като министър Тагарев не е оставил подозрения, а във връзка с поддръжката на България за Украйна, апропо тя е три пъти по-голяма сега от тази, която служебния кабинет осигуряваше. И сега предстоят огромните решения, с които България потвърждава че е стратегически сътрудник на Европа, НАТО и Украйна, сподели още по Нова нюз Божанков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР