Стопкадри Нова нюзАз се надявах с края на предишния кабинет

...
Стопкадри Нова нюзАз се надявах с края на предишния кабинет
Коментари Харесай

Доц. Стойчев за политиците: Племена и агитки са замерят с дребнави компромати

Стопкадри Нова нюз

Аз се надявах с края на предходния кабинет и с назначението на длъжностен кабинет, някак си да престанат панаирите, а явно освен, че няма да престанат, само че и добиват все по-така шарени окраски.

Това съобщи в „ Твоят ден “ доцент Стойчо Стойчев във връзка трагичните събития в българския политически живот.



Трудно към този момент може да кажем кой каква отговорност носи, защото и самите конституционалисти се объркаха. Да не приказваме за това, че в такава обстановка мъчно изобщо някой да очертае някаква посока на развиване. А като няма посока на развиване гласоподавателят мъчно може да се ориентира кого да поддържа. Как да подкрепяш някого, като не може да дефинира каква е посоката. Това значи да дадеш на празен човек, както се споделя, да те води, добави той.

Когато няма посока, хората гласоподават въз основата на някакви  емоционални усеща - одобрявам си този, ненавиждам другия и това ме стимулира. Но сходен вид мотивации за политическа поддръжка нормално не води до средата, тъй като, отново споделям, без да имаме посока няма по какъв начин да чакаме по-късно и да има някакъв обществен надзор, и дали се съблюдава тази посока или не се съблюдава, сподели още по Нова нюз Стойчев.

Виждаме някакви племена и агитки които са замерят с дребнави компромати и гледат по какъв начин да се в допълнение компрометират през очите на хората, разяснява доцент Стойчо Стойчев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР