Стопкадри ФейсбукФеновете на Ергенът“ казаха какво мислят за променената визия

...
Стопкадри ФейсбукФеновете на Ергенът“ казаха какво мислят за променената визия
Коментари Харесай

Хубавица от Ергенът разбуни духовете в мрежата

Стопкадри Facebook

Феновете на „ Ергенът “ споделиха какво мислят за променената визия на една от главните претендентки за сърцето на Алек.

Преди да роди Надежда е била брюнетка и без корекции по своето тяло, само че в сантименталното риалити тя влезе като русокоска и с разкрасени от пластичните хирурзи лице и бюст.

Мнението на потребителите във фейсбук страницата на формата по бТВ е разнопосочно, като по шестобалната система те правят оценка хубавицата от 2 до 5.

Някои я дефинират в този й тип за красавица, за хубавица и даже за същинска жена фантазия, само че позитивни мнения за естествената хубост на Надя също не липсват.

Много преиграва да се прави на сладко дете, каквото в действителност в никакъв случай не е била, а и с тия две изкуствени топки дето непрекъснато ни ги навира в очите, първо да върви да й ги създадат малко по-естествени, като желае толкоз почтена да наподобява, избухна дама в обществената мрежа.

Друга жена пък признава, че харесва повече младата Надя, и даже и да е направила корекции по себе си в този момент, най-малко можело да бъдат в норма.

Според прогнозите Надежда или варненката Маги ще е краен победител в продукцията, само че за какво пък не най-после да станем очевидци и на сензация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР