Стопкадри бТВВежди Рашидов подкрепи ГЕРБ, че не е приела последните

...
Стопкадри бТВВежди Рашидов подкрепи ГЕРБ, че не е приела последните
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: При преговорите за кабинет едната партия се държеше като девственица

Стопкадри бТВ

Вежди Рашидов поддържа ГЕРБ, че не е приела последните условия на ПП-ДБ, защото е изборджия и не счита, че би трябвало да се подарява триумфа от избори на една неспечелила партия, тъй като не е почтено.

Той обаче насочи и тежки криктики към ГЕРБ, на чиято партия бе член, само че я напусна преди месеци.

С мен ГЕРБ завоюва на избори в 17 общини в Пловдив, единствено една в Куклен остана на Движение за права и свободи, тази в Първомай остана на Българска социалистическа партия, а Хисаря – на ПП-ДБ. След като се отдръпнах, единствено няколко месеца по-късно ГЕРБ завоюва в 4 общини в Пловдив, само че не мога да ви кажа какво се е случило през това време, съобщи в „ 120 минути “ Рашидов.



Сега още една година загубихме действителния живот на страната, само че не е трагично, е че отиваме на нови избори. При тези договаряния за кабинет обаче едните се държаха като девица, която не харесва един мъж и не желае да си легне с него, добави той.

Девственицата в тази ситуация е най-новата партия, която се е провалила, откакто за България бе изработен един американски безценен план, който не работи. Скъпоплатен план. Какво ще се случи след изборите? Аз нямам доверие в нищо, аз съм един пенсионер, сподели още по бТВ Вежди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР