Стопкадри бТВСтилиян Петров атакува остро БФС след вчерашния Изпълком, който

...
Стопкадри бТВСтилиян Петров атакува остро БФС след вчерашния Изпълком, който
Коментари Харесай

Стилиян Петров с брутална атака срещу Боби и БФС

Стопкадри бТВ

Стилиян Петров нападна остро БФС след вчерашния Изпълком, който насрочи ексклузивен конгрес на футболната централа за 15 март 2024 година в софийския хотел „ Маринела “.

Тези хора, които управляваха българския футбол 18 години, не са си трансформирали мнението, не са си трансформирали визията, метода на мислене и това по какъв начин да водят тези процеси, стартира той по бТВ.



Мога да засегна три точки, които значими и това е най-много, че през вчерашния ден беше гласувано да не се впише Михаил Касабов в регистъра като президент. Това значи, че Борислав Михайлов продължава и желае да бъде началник на Българския футболен съюз, добави Стенли.

Второто нещо, което е доста значимо, е затварянето на столичен хотел, където ще бъдат може би вкарани толкоз доста хора и клубове, с цел да може да се управляват, с цел да може да не гледате явното гласоподаване, по този начин както постоянно е правено, сподели още той.



Журналистите няма да присъствате и това е един въпрос, може би към вас. Ние като почитатели, вие като медии, не желаете ли да отразявате какво става на един конгрес за избирането на президента на Българския футболен съюз. Да покажете какъв е процеса, да види обществеността по какъв начин се приготвя един подобен развой, по какъв начин се управляват тези делегати, когато се сложат в една дребна зала, там където никой не вижда какво става, гневен е Петров.

В този хотел към този момент имаше един изопачен конгрес, на който Любослав Пенев им сподели много неща. Сега ще опитат да манипулират и идния контрес. Най-важното е, че вчера член на Изпълкома сподели, че ще се кандидатира за президент на БФС, с цел да може по-късно да апелира това решение. Не го е споделил на смешка, схваща, както смятаха някои. Тези хора от БФС просто по този начин работят, съобщи още Стилиян Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР