Стопкадри бТВПроф. Георги Рачев не изневери на себе си и

...
Стопкадри бТВПроф. Георги Рачев не изневери на себе си и
Коментари Харесай

Рачев къв Цънцарова: Мария, на пръсти сме в лятото като балерините

Стопкадри бТВ

Проф. Георги Рачев не изневери на себе си и сподели тъничък комизъм при започване на приятната си прогноза за времето, която направи.



Запитан от Злати Йочев дали към този момент сме с единия крайник в лятото и какъв брой дълго ще продължи топлото време, професорът се обърна към другия водещ Цънцарова с думите: Мария, на пръсти сме в лятото като балерините.

Рачев добави, че това ранно лято ще продължи и в идващите 14 дни с температури над 20 градуса.

В момента пък е имало места в България, където в 5 часа сутринта живакът е отчел 15 градуса.



Това са температури за ранно лято и две седмици напред нещата ще бъдат по този начин. Особено до понеделник тук-там може да има и температурни върхове, добави по бТВ Рачев.

В обичаната ни Гърция е напряко за ушанка, защото във Видин ще бъде по-топло от Атина, а в Централна и Северна България температурите ще са от 27 и 29 градуса, нищо чудно тук-там да стигнат и 30 градуса. В София и Пловдив се чакат 26 градуса, сподели още той.



Рачев посочи, че във вторник следва за малко захлаждане, след което до сряда температурите ще паднат до 19-20 градуса, само че след това отново ще се покачат и дневните и междинните стойности ще се наднормени за интервала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР