Стопкадри бТВПрез България ще бъде ще мине един сравнително слабо

...
Стопкадри бТВПрез България ще бъде ще мине един сравнително слабо
Коментари Харесай

Проф. Рачев обясни кога идва студа

Стопкадри бТВ

През България ще бъде ще мине един относително едва изразен циклон, който на обособени места ще докара до съществени превалявания от порядъка на 20 и повече литра на квадратен метър.



Ще вали на доста места, само че не толкоз доста колкото беше ситуацията преди няколко дни, разкри проф. Георги Рачев по бТВ.

Въпреки всичко ще има изваляване от порядъка на три, пет милиметра литра на квадратен метър, предвижда той.



Продължаваме да бъдем в топлата част от Европа, само че това ще се промени изключително след сряда, когато Западна Европа ще стане по-топла, до момента в който в България ще има към този момент по-ниски температури, добави той.

Проф. Рачев посочи, че другия петък към този момент ще е по-студено и температурите ще се едноцифрени.



Много, доста топъл наември месец, просто от дълго време не е имало такова нещо, сподели още той. - В околните дни в Източна България ще продължи да бъде топло, с двуцифрени температури, като в София оптималните ще са 10,12,13 градуса.



След сряда обаче, в случай че може да погледнем малко по-напред и да се създадем на едни огромни врачки, ще стартираме да отиваме към естествените температури, присъщи за ноември, удостовери професорът.

Рачев разкри, че още през днешния ден във Видин и в някои от котловините на Предбалкана ще има и негативни температури, само че в Стара Загора времето ще остане топло за този сезон с температури от 17 градуса.



Еми, не може 17 градуса, както едно от момчетата, които списва, вика: Аз няколко дни съм на варненския плаж и температурата на водата е 17, 18 градуса, доста хубаво топло време. Колко пъти казахме, че плажът е цялостен с хора, които през октомври месец са на море, разяснява Рачев.

Последният призна още, че през този уикенд по Черноморието температурите ще са до 19 градуса, като ще има и условия за валежи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР