Стопкадри бТВПенсиониран водолаз игра отлично в Стани богат“, но накрая

...
Стопкадри бТВПенсиониран водолаз игра отлично в Стани богат“, но накрая
Коментари Харесай

Водолаз лиши майка си от исторически миг в „Стани богат“

Стопкадри бТВ

Пенсиониран водолаз игра чудесно в „ Стани богат “, само че най-после рискува и си потегли с 1000 лв. по-малко.



При заключена сума от 2000 лв. за 3000 лв. Илиян Борисов бе запитан: „ Кой става и вицепрезидент, и президент, без да е печелил изборите за тези позиции “?, со варианти Никола Саркози, Силвио Берлускони, Джими Картър и Джерълд Форд.

Тъй като играчът не знаеше правилния отговор, а към този момент бе употребявал два жокера, за трети подобен той трябваше да избира сред майка си и Ники Кънчев.

„ Майка ми даде картбланш да играя с теб “, разкри Илиян и остави всичко в ръцете на водещия, само че по този начин пък попречи на Йордана да стане първата майка жокер в историята на телевизионната игра по бТВ.

Впоследствие Кънчев бе безапелационен, че залага на Форд и насочи Илиян към тази опция. Борисов го послуша и продължи напред.



Въпросът за 5000 лв. бе: „ В коя историческа персона се превъплати в последния си към този момент филм Джони Деп “?, с благоприятни условия Наполеон, Луи XV, Опенхаймер и Кен.

Тук Илиян не знаеше отговора, само че очевидно доста му се играеше и по тази причина маркира Кен, което обаче се оказа неточност, защото ставаше въпрос за Луи XV.

Така участникът получи чек за 2000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР