Стопкадри бТВМениджърът в компания за разработка на софтуер Георги Стойчев

...
Стопкадри бТВМениджърът в компания за разработка на софтуер Георги Стойчев
Коментари Харесай

Жена в „Стани богат“: Отворих и отговорих на въпрос за 100 000 лева

Стопкадри бТВ

Мениджърът в компания за разработка на програмен продукт Георги Стойчев стартира решително играта си в „ Стани богат “, само че когато срещна усложнения на помощ му се притече стабилен жокер.

Товя беше Мария Тодорова, която през 2001 година печели бронзов орден и 25 000 лв. от телевизионната игра.



Последният въпрос бе за морските територии в числа и се отхвърлих, само че след това ме поканиха в Шампионската лига на „ Стани богат “ и там отворих въпрос за 100 000 лв. и съумях да отговоря, напомни Мария на Ники Кънчев.

Последният изиска да разбере от какво е направила Мария със извоюваните пари и тя му призна, че ги е похарчила за пътувания и е посетила 45 страни.

Георги леко мина през въпросите за 500 лв., а за 1000 бе запитан: „ През кой век е основана глаголицата “? - VI век VII век VIII век, IX век.



Тук мъжът сподели познания и подсети, че глаголицата е основана от светите братя Кирил и Методий, които са изпълнили предоставената им задача за писменост за многочислените славянски нации.

Георги не знаеше единствено коя е точната година, през която са го създали, защото сподели, че е след 850-а, само че пък бе безапелационен, че е в средата на девети век и позна, че четвъртата опция е вярната. 

Въпросът за 1500 лв. бе: „ Кое не е италиански морски курорт “? - Лидо, Лаго ди Комо, Сан Ремо, Римини.

Играчът изключи третата алтернатива, откакто я свърза с семейството на известния музикален фестивал „ Златния Орфей “, а след това зачерта и Римини.

Той обаче очевидно бе обезверен и по тази причина реши се обади на Атанас Атанасов от Пловдив, който го насочи към Лидо, само че вътрешния глас очевидно подсказа на Георги, че това може и да не се окаже правилния отговор.



За по-сигурно той реши да предложения на помощ от публиката Мария и това се оказа умен ход. Дамата сподели познания и откакто разгласи, че Лаго ди Комо е в подножието на Алпите и е обвързван с последните дни на Пенчо Славейков, Георги се сети, че е до езеро и продължи напред.

Така той към този момент има 1500 лв. и в понеделник ще може да усили облагата си, като на негово разположение ще е и един жокер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР