Стопкадри бТВКриминалист направи ексклузивен коментар на убийството в столичния квартал

...
Стопкадри бТВКриминалист направи ексклузивен коментар на убийството в столичния квартал
Коментари Харесай

Криминалист с три версии за убийството в столицата

Стопкадри бТВ

Криминалист направи извънреден коментар на убийството в столичния квартал „ Модерно преградие “ и разкри своите версии.

При зародила пукотевица пред заложна къща 48-годишен мъж бе погубен, а други двама бяха ранен и откарани в болница, където единия бе опериран.



Според Иван Савов измежду версиите са неизчистени финансови отговорности, неуредени взаимоотношения сред съдружници или нарушени бизнес връзки.

За страдание в сходни квартали бързите заеми и казината са най-често срещаните и не е изключено някой от пристигналите трима души да е имал дебитор. Спорът е зародил на база на някакви неуредени персонални отговорности, като първо са се скарали, сбили са се и по-късно са почнали да стрелят, сподели за бТВ Савов.



Той добави, че занапред ще се обяснява на кой е второто намерено оръжие, откакто убития може също да е имал оръжие.

Оръжието може да бъде разпознато, това не е кой знае какъв проблем. Има съответни картотеки, които са по този начин много строго водени в Министерство на вътрешните работи, тъй че занапред следва моите сътрудници специалисти да създадат съответните проучвания и да се откри дали има номера, а в случай че се изтрити, тъй като и това е допустимо, да се вземат патрони и гилзи за експертиза. Оръжието даже може да се откри, в случай че е крадено, което е най-вероятната версия, добави той.

Другата линия, която би трябвало сега да се проверява, е  какъв е тъкмо тука този бизнес с заеми и от кое място е финансирането. Дали е имало също и някакви предишни взаимоотношения сред пристигналите, с цел да търсят сметка на другите, каза още Савов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР