Стопкадри бТВИграч пренебрегна свой жокер и се размина с добра

...
Стопкадри бТВИграч пренебрегна свой жокер и се размина с добра
Коментари Харесай

Драма се разрази в Стани Богат при въпроса за 3000 лева

Стопкадри бТВ

Играч подцени собствен жокер и се размина с добра печелба в Стани Богат.

Рафиньорът-металург и обслужващ бензиноколонка Йордан Костов оставяше положителни усещания с изявите се, до момента в който в един миг сбърка и си потегли единствено с 500 лв..

Той елементарно завоюва първата сигурна сума, а за 1000 лв. бе запитан: Коя певица не взе участие в осъществяването на „ Ние сме светът “ в поддръжка на гладните деца по света? “ - Даяна Рос, Тина Търнър, Синди Лоупър и Адел.



Тук Костов сподели познания и откакто напомни, че песента е основана преди Адел да блесне на сцената, вярно маркира четвъртата алтернатива.

Въпросът за 1500 лв. бе: “В чест на кой светец студентският празник се чества на 8 декември? “

Възможностите бяха Св. Иван Рилски, Св. Климент Охридски, Св. Евтимий Търновски и Св. Александър Невски, и участникът позна, че втората от тях е вярната.



За 2000 лв. той бе запитан: „ По какъв необичаен  за европейците аршин южнокорейците постоянно избират половинките си? “ - Цвят на косата, Кръвна група, Възраст, Цвят на очите.



Костов изиска 50 на 50, а откакто компютърът остави Цвят на косата и Кръвна група, заложи на втората алтернатива и продължи напред.

Играчът заключи сумата от 3000 лв., а въпросът бе: „ В коя емблематична постройка в Русия се намира Кехлибарената стая? “, с варианти Ермитаж, Кремъл, Болшой спектакъл и Екатеринински замък.



Костов се обади на Видин Сукарев и той уточни Ермитаж, а участникът сподели, че ще му се довери, защото в противоположен случай ще постъпи неуважително към него.

Усещайки, че не е прав, Билалов няколко пъти попита Йорданов дали това е окончателното му решение, с което му загатна, че би трябвало да промени решението си, само че играчът държеше на своето.



Неговото съмнение обаче се оказа неверно, защото вярното беше Екатеринински замък. Билалов незабавно попита намиращия се в публиката Атанас Атанасов дали е можел да помогне и той сподели, че е знаел отовора. Така Атанасов, който наскоро завоюва 10 000 лв. от телевизионната игра по бТВ, за повторно не съумя да се изяви като жокер.



Михаил Билалов пък утеши Костов, че е постъпил мъжки, когато се е съобразил с мнението на Сукарев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР