Стопкадри бТВЕвродепутатът Радан Кънев обясни какво прави лидера на ГЕРБ

...
Стопкадри бТВЕвродепутатът Радан Кънев обясни какво прави лидера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Радан Кънев: Борисов си играе и се забавлява с ПП-ДБ

Стопкадри бТВ

Евродепутатът Радан Кънев изясни какво прави водача на ГЕРБ сега.

Познавам господин Борисов, с цел да видя по кое време той си играе. Сега той е на пясъчник, играе си и се забавлява, уязвява главния политически конкурент, тъй като локалните избори доста ясно демонстрираха, че въпреки всичко в България съществени политически оппоненти са от една страна ГЕРБ, а въпреки това „ Продължаваме промяната - Демократична България “, сподели в „ Лице в лице “ по бТВ Кънев.



Фактът, че дружно поддържаме едно ръководство, напълно не значи че сме едно и също, напълно не значи че не се конкурираме, в това число за едни и същи градове, за едни и същи гласове, и това е здравословна конкуренция. Тя демонстрира, че в действителност не сме станали едно, че не сме се размили, че резервираме разнообразни визии за това по какъв начин да се преборим да вземем за пример с корупцията, добави той.



За мен това, което стана на локалните избори, е една добра, само че надалеч не е задоволителна смяна.Б ългарското общество сподели, ч не желае революции. Това сме го виждали доста пъти, че българското общество по принцип не е революционно настроено, само че желае позитивна смяна, съобщи още Радан Кънев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР