Стопкадри бТВЕвгени и Валерия започват все повече да се сближават

...
Стопкадри бТВЕвгени и Валерия започват все повече да се сближават
Коментари Харесай

Ергенът отведе Валерия в пиратското си гнездо

Стопкадри бТВ

Евгени и Валерия стартират от ден на ден да се сближават и е въпрос на време да се стигне до развръзката. Тази вечер Ергенът качи дамата на ферибот и я води в своето пиратско любовно гнездо, като се оказа, че след дълги години Валерия още веднъж се е завърнала в обичаната си Гърция.



„ Отиваме на запад в Европа. Предстои ни доста трогателен ден, отиваме на гръцкия остров Кос, който е единствено на няколко километра от турското крайбрежие. Всъщност,надявам се да ти хареса и времето просто да спре “, изясни Евгени.



„ Искаше ми се да не се връщаме. С Евгени излязохме начело на носа на ферибота и това ми подсети на нашата първа среща, когато бяхме на яхтата, с разликата, че тогава сред нас нямаше никаква непосредственост и преди малко се бяхме срещнали. Но мисля, че доста неща са разнообразни от първата ми среща с Евгени. Той беше просто едно хубаво момче и приятна компания, а в този момент е човек, с който несъмнено желая да продължа напред “, разкри за следващ път възприятията си Валерия по бТВ.



„ Радвам се, че Евгени е избрал тъкмо това място, тъй като съм сигурна, че доста е помислил и това не е просто една среща, едвам прекараме време дружно, само че и хубав момент, който да ни допре сърцата “, добави Валерия.



„ През цялото време доста желаех да се върна тук. Ти си първия човек, който ме връща тук, откакто се реалокирах дефинитивно в България и в този момент след 12 години пауза тук с теб. Няма нищо инцидентно, с Евгени вървим ръка за ръка по крайбрежната и не знам от кое би трябвало да съм по-щастлива. Най-важното е, че ходя с него, хванати ръка за ръка, доста от дълго време чаках този миг. Ти си моята гръцка богиня, не знам до каква степен ще стигнат нашите връзки, само че просто имам доста положително чувство “, призна още Валерия.



Докато двамата се разхождаха на екзотичния остров, тя не спираше да му приказва на гръцки, като една от фразите, които Ергенът изиска да му преведе, беше: „ Много, доста съм влюбена. “

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР