Стопкадри бТВБорислав Лазаров отчете, че днес времето е било топло

...
Стопкадри бТВБорислав Лазаров отчете, че днес времето е било топло
Коментари Харесай

Синоптик: Температурите се понижават

Стопкадри бТВ

Борислав Лазаров регистрира, че през днешния ден времето е било топло и с температури до към 23 градуса, само че по-късно разгласи, че на следващия ден стартира последователно намаляване на температурите.

Времето в сряда отново ще е най-вече слънчево, като оптималните температури ще са сред 16 и 21 градуса в София и към 16-21 в Пловдив, а оптималната температура във Варна ще е 17 градуса, сподели по бТВ Лазаров.

Вятърът на следващия ден ще отслабне, като в Дунавската низина и Източна България ще е сдържан, а до края на тази седмица не се чакат разстройства в земното магнитно поле. Вероятността пък за геомагнитни стихии е минимална, заяви още Лазаров.

В сряда и по Черноморието ще е най-вече слънчево, като там вятърът ще е сдържан, а оптималните температури ще са сред 17 и 20 градуса.



Слънчево ще е времето на следващия ден и в планините, и с сдържан вятър, а по високите открити елементи и мощен.

Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12 градуса, а на 2000 метра към 5.

През идващите дни времето ще се задържи относително топло за началото на февруари. Прогнозата е за най-вече слаб вятър, от юг, югозапад се чака раздрана облачност, само че ще има и доста слънчеви часове.

Сутрин тук-там в низините ще се образуват мъгли или ниска слоеста облачност, а минималните температури ще са най-вече сред 2 и 7 градуса. Максималните ще доближат 13-18, а в събота тук-там и до към 20.

В неделя обаче следва увеличаване напразно и тогава облачността ще се усили. Очакваме превалявания от дъжд над Южна България, а при започване на идната седмица превалявания към този момент ще има на доста места в цялата страна. Ще продължи и бавното намаляване на температурите, съобщи още Боби Лазаров. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР