Стопкадри бТВБлаговест и Светослав Аргирови бяха на гости в Преди

...
Стопкадри бТВБлаговест и Светослав Аргирови бяха на гости в Преди
Коментари Харесай

Случка със Стоичков в Шведския хотел във Варна разкриха братя Аргирови

Стопкадри бТВ

Благовест и Светослав Аргирови бяха на посетители в „ Преди обед “ и откакто бяха избрани от водещия Петър Дочев за най-известните близнаци в света, оповестиха огромни вести за Христо Стоичков.

Ицо ще пее онлайн по време на нашия концерт „ 40 години на сцената “ на 23 април в зала 1 на НДК. Той прави и жест към нас за рождения ни ден. Всеки, който си закупи билет за концерта, ще получи от него ваучер с понижение за посещаване на музея му в София, разкриха по бТВ Аргирови.



Двамата дефинираха също Стоичков за икона и най-известния българин по света, и описаха по какъв начин са се срещнали с Камата.

Благовест разкри, че това се е случило през далечната 1985 година, благодарание на техен другар в родния им Пловдив и когато Христо бил боец.

Тогава Левски и ЦСКА се бяха спречкали във финала за Купата и им трансформираха имената. Ицо, несъмнено, беше след първите осъдени, защото бе попаднал в окото на бурята, върна се обратно във времето Благовест.

Светослав пък описа занимателна преживелица със Стоичков в шведския хотел край Варна.

Той е бил там с норвежката си брачна половинка, майка й и татко й, и в един миг бащата възкликнал: Я, това не е ли е Стойков.

В идващия момент Ицо се прегърнал и си поговорил с братя Аргирови и тогава норвежецът схванал, че шурей му и брат му се познават с него.



Оказа се, че Ицо е доста прочут и в Норвегия. След като даде подпис на тъста ми, той го постави на тв приемника си, с цел да може, когато гледа телевизия, да гледа и него, добави Светослав.

Близнаците признаха още какво мислят за песента, която направиха взаимно със Стоичков и Тони Димитрова: Щом в нея взе участие Ицо, трябваше или да е доста хубава или да не я вършим. Радваме се, че се получи добре, а и Ицо бе доста виновен от самото начало и първи идваше за фотосите.   

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР