Стопкадър Ютуб, СегаНежното острие на ПП атакува член на ГЕРБ.Делян

...
Стопкадър Ютуб, СегаНежното острие на ПП атакува член на ГЕРБ.Делян
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Делян Добрев мята стотинки като кебапчета по избори

Стопкадър Ютуб, Сега

Нежното острие на Политическа партия нападна член на ГЕРБ.

Делян Добрев явно има огромна фиксация върху Асен Василев и ваденето на такива непотвърдени слухове, както самият той споделя. Не е здравословна такава фиксация, може би би трябвало да потърси лекарска помощ. Но шегата настрани, каквито и изказвания да има, ние няма какво да се тормозим. Прекрачват се границите, основава се напрежение, само че очевидно Добрев по този начин схваща политиката “.

Това съобщи пред предаването " (О)позиция “  на " Сега " Лена Бориславова от " Продължаваме промяната ". Тя счита, че преди избори Делян Добрев винаги изпада в еуфория, няма нищо незабавно в тематиката „ Лукойл “ и плануваното изключително съвещание на Народното събрание в петък.

" В плана, който би трябвало да се гледа в Народно събрание, няма нито писмен знак, нито запетая, свързани с в допълнение облагане на „ Лукойл “, твърди още Бориславова. Според нея размятането на стотинки и левчета са новите " кебапчета ", с които ГЕРБ и Делян Добрев иска да печели избори.

" Нямаме учредения да се тормозим от слухове за корупция ", споделя едно от лицата на „ Продължаваме промяната “, пише dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР