Стопкадър Youtube, Helmi KechaouСпартак (Варна) не спира със селекцията и

...
Стопкадър Youtube, Helmi KechaouСпартак (Варна) не спира със селекцията и
Коментари Харесай

Ганаец, играл в Ла Лига, идва в Спартак

Стопкадър Youtube, Helmi Kechaou

Спартак (Варна) не стопира със селекцията и до дни към тима ще се причисли ганаец, който е играл в испанската Ла Лига. Става дума за Мохамед Фатау, който е на 29 години. Той е висок 178 см и играе като вътрешен полузащитник. Силният му крайник е десният. В досегашната си кариера той е носил екипите на Гранада, Райо Валекано и Алмерия, като в елита на Испания има 19 мача.

Дебютът му е през 2013 година с екипа на Гранада при победа като посетител против Осасуна. Има срещи и за Купата на Краля. Фатау е играл и за турския Газиантепспор, с чийто екип записва 21 мача в Суперлигата. Той ще дойде в Спартак от иракския Захо. 

Междувременно макар неприятния старт на Спартак в елита, единият от съсобствениците на клуба Асен Миланов е оптимист за тима. „ Който го е боязън от мечки, да не върви в гората! Не стопираме да работим и нямаме време да се кахърим. Учим се от грешките си. Чакаме нови футболисти, а имаме и такива, чиито документи уреждаме, с цел да могат да играят ”, съобщи за Дарик Миланов.

„ Имаме велика аудитория. Надявам се, в петък против Пирин, нашите последователи още веднъж да са изпълнили трибуните в своя дом и още веднъж да ни дарят с мощната си поддръжка. Пълна готовност и победа! ”, прикани Миланов.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР