Стопкадър Телевизия 7/8Крайно време е да има една операция чисти

...
Стопкадър Телевизия 7/8Крайно време е да има една операция чисти
Коментари Харесай

Минчо Христов за Семерджиев: Крайно време е да има операция „чисти ръце“ в България

Стопкадър Телевизия 7/8

Крайно време е да има една интервенция „ чисти ръце “ в България и ние от Движението на непартийните непрекъснато го повтаряме това. Наистина би трябвало да се трансформират доста неща в нашата страна. По този метод Минчо Христов от Политическа партия „ Движение за непартийните претенденти “ отговори на въпроса на Крум Савов по Телевизия 7/8 по какъв начин ще разяснява дейностите на служителите на реда, които не съумели да арестуват Георги Семерджиев. Причината е, че не могли да му слагат белезници на ръцете, защото имал гривни и часовник, и той съумял да избяга и да избегне ареста. Това се случва преди Семерджиев да убие на пътя в столицата с колата си две млади дами.

Христов разяснява и случая във Варна, когато служители на реда тръшнаха на земята възрастен музикант и му сложиха белезници.

„ Аз бих предложил на министъра да ревизира този случай и да накаже сурово, но доста сурово тези хора, служителите на реда и евентуално оня, който им е наредил да притеснявам този възрастен човек. Човекът е излязъл не от положително, знаете пенсиите какви са. Излязъл е да свири със своята китара и да завоюва някоя стотинка от минувачите. С какво вреди? Не си посочил персоналната карта? Той не я демонстрира, не за друго, а тъй като служителите на реда щяха да го глобят, да му наложат санкция евентуално. Но индивидът, по метода, по който приказва, по този начин ми споделиха, очевидно има и слухов уред, по тази причина приказва по този метод. Срам и срам. И аз желая да благодаря на индивида, който е направил това видео. Не го познавам, само че единствено в моя профил, аз го споделих през вчерашния ден, има към 100 хиляди гледания. Само по този начин може да се борим против това, на което сме очевидци. Значи, виждате историята със Семерджиев, килърът на двете момиче. Но по отношение на музиканта, по този начин може да се третират нарушители, които са нападателни, а този човек не е бил нападателен “, сподели Минчо Христов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР