Стопкадър Телевизия 7/8Бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински коментира ексцесиите

...
Стопкадър Телевизия 7/8Бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински коментира ексцесиите
Коментари Харесай

Бивш вратар на ЦСКА: Омерзен съм и отвратен от този театър

Стопкадър Телевизия 7/8

Бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински разяснява ексцесиите по време на снощния мач на „ Българска Армия “ сред ЦСКА и ЦСКА 1948. Както е известно, почитатели на ЦСКА обиждаха и замеряха с предмети митове на клуба, които в този момент работят за ЦСКА 1948.

Аз съм омерзен и погнусен от държанието на една дребна част от публиката, тъй като за разлика от други хора, ние като влязохме вътре, аз си разреших да виждам в очите тези, които толкоз свиреп нападнаха, и имаше дечица на 13-14 години, които псуваха и обиждаха в действителност такива футболисти като Любо Пенев и Ради Здравков. Стойчо Младенов го нямаше, по едно време ми споделиха, че бил там, само че няма значение, сподели Бучински в „ Крум Савов Live “ по Телевизия 7/8.

Не може по този начин. Значи, тези митове са част от историята на този тим, и за тях или положително или нищо. Какъв е казусът? Аз не мога да схвана. Вальо Илиев не устоя на простотиите и второто полувреме си отпътува момчето. Ради Здравков влезе по във вътрешността. Не им прави чест на Джони Велинов и Филип Филипов, тъй като бяха част от театъра, който се разиграва. Аз съм уверен в това, тъй като бях вътре в събитията и когато започнаха да хвърлят някои тъпаци, ще кажа, тъй като за мен по-голямата част от публиката съм сигурен, че постоянно ще почита тези футболисти, без значение от това тяхно решение, че са отишли в другото ЦСКА, сподели още Бучински.

И тука аз не мога да схвана какъв е казусът, че има ЦСКА и ЦСКА. За мен поради тази конкуренция и двете се мъчат да вървят нагоре, да покажат кой е по-по-най и в това може да се види нещо положително, а не да гледаме единствено отрицателното. Защото тази борба идва от горната страна, не изпод нагоре, а от врата надолу. Любо Пенев и Стойчо имат съображение да бъдат афектирани от държанието към тях от страна на Гриша Ганчев. Любо Пенев беше използван, помните, с цел да се легитимира Гриша Ганчев. Любо Пенев застана зад него, макар че Дучето сподели, че Литекс в никакъв случай няма да бъде ЦСКА. Ганчев първо сподели: Ами добре, ще забележим и номерата му минаха. Това е, добави Емил Бучински.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР