Стопкадър Нова ТвЦялата тази случка, ако не беше истинска, щеше

...
Стопкадър Нова ТвЦялата тази случка, ако не беше истинска, щеше
Коментари Харесай

Журналист за пияния шофьор, насочил пистолет срещу полицай: Ако това се случи в друга държава, щеше да е с гипсирани крайници

Стопкадър Нова Тв

Цялата тази преживелица, в случай че не беше същинска, щеше да звучи като прелестен сюжет за скеч на сценаристите на Слави, какво прави суровия темперамент на Северозапада, пропит с няколко чаши ракия.

По този метод в „ Пресечна точка “ Мирослав Димитров разяснява случая на пътя край Берковица, където 24-годишен пийнал водач насочи револвер против служител на реда, а 20-годишната му спътничка скъса пагоните на еднообразен чиновник на реда.

В последна сметката лидерът и дамата са обезвредени и арестувани.

В цялото това нещо е доста забавен въпроса, къде е теста за опиати. Защото чувството в този човек, очевидно е като чувство за вечен, добави журналистът.

Респект и почитание към двамата служители на реда, че са работили много ловко и без произшествия за благополучие. Абсурдно е това нещо да се случва, сподели още той.

Ако това нещо се случва в друга западна или източна страна, просто да посегнеш върху служители на реда, било то американски или съветски, гледали сме задоволително в интернет такива клипчета, тези двамата щяха да са с гипсирани крака сега в някакво незабавно поделение, разяснява по Нова Тв Димитров.

Според него Министерство на вътрешните работи и освен във вътрешно министерство, а може би в действителност всички служби, които дават отговор за сигурността на страната, би трябвало доста съществено да помислят върху своя имидж.

Трябва да се покажат незабавно фрагменти, по какъв начин се работили служителите на реда, би трябвало да ги наградят тези двамата и по този начин нататък. Това нещо е еманация на това, което се случва, съобщи Мирослав Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР