Стопкадър Нова ТвСтарши комисар Павлов от ОДМВР-Бургас каза, че е

...
Стопкадър Нова ТвСтарши комисар Павлов от ОДМВР-Бургас каза, че е
Коментари Харесай

Полицай: Има труп на жена в морето край Царево, но заради вълнението още не е изваден

Стопкадър Нова Тв

Старши комисар Павлов от ОДМВР-Бургас сподели, че е открита самоличността на мъжа, чието тяло бе изхвърлено на брега в Царево.

Той призна още, че в морето има и мъртвец на жена, само че поради огромното неспокойствие още не е изваден.

Ето какво съобщи служителят на реда:

От 10,30 часа през вчерашния ден са в неопределеност майка и щерка. Двете са пътували с автомобил по моста, автомобилът е пропаднал и реката го въвлича в морето. Тежка техника, граничен катер и дрон обхождат региона за определяне на автомобила и на двете дами.

Към момента мога да потвърдя, че има открит един мъртвец, чиято идентичност е открита. По информация на сътрудниците въпросния мъж е правил строително-монтажни действия на новостроящите къща на двете дами, които към момента търсям. Мъжът е родом от Смолян, живее в Несебър.

Колегите откриха мъртвец на жена, който заради мощното неспокойствие беше замесен назад в морето.  Дали жертвата е една от двете дами, които ние търсям или е друга жертва, не мога да кажа. В момента, в който сътрудниците с катера съумеят да открият натрупа на въпросната жена, може да кажем дали тя е една от тези две дами които ние търсям или друга.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР