Стопкадър Нова ТвСиниптичка разкри, че днес на изток времето остава

...
Стопкадър Нова ТвСиниптичка разкри, че днес на изток времето остава
Коментари Харесай

Синоптичка: Дъждът преминава в сняг

Стопкадър Нова Тв

Синиптичка разкри, че през днешния ден на изток времето остава облачно и ще вали дъжд, който над 500 метра височина ще минава в влажен сняг.

На запад обаче ще бъде без валежи и с повече слънчеви часове, а в цялата страна ще продължи да духа сдържан леден северозападен вятър, който ще задържа температурите по-ниски от оптималните.

На североизток те ще доближават едвам девет градуса, до момента в който на юг се чакат стойности до 16-17 градуса.

В планините повече облаци ще има към следобяд, само че къси превалявания се чакат единствено в източната част на Стара планина.

Вятърът ще е сдържан и леден, а температурата на 1800 метра ще остане негативна през целия ден. По пистите обаче към момента ще има задоволително сняг за скиорите.

От петък до края на седмицата ще се радваме на повече слънчеви часове. Сутрин ще е хладно, само че дневните температури ще се покачват и в неделя тук-там чакаме до цели 20 градуса, съобщи Никол Станкулова.

В понеделник от запад бързо ще се заоблачи и до вечерта на доста места ще превали и ще прегърми. Във вторник ще бъде малко по-хладно и следобяд се чакат нова порция от превалявания от дъжд, добави по Нова Тв тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР