Стопкадър Нова ТвРежисьорът Нидал Алгафари коментира дали ГЕРБ и Продължаваме

...
Стопкадър Нова ТвРежисьорът Нидал Алгафари коментира дали ГЕРБ и Продължаваме
Коментари Харесай

Алгафари: Партиите започнаха да си помагат, за да се измъкнат от собствените си капани

Стопкадър Нова Тв

Режисьорът Нидал Алгафари разяснява дали ГЕРБ и „ Продължаваме промяната – Демократична България “ затоплят връзките си, откакто през днешния ден се явиха дружно пред медиите и оповестиха, че изготвят взаимно законодателната стратегия за сесията на Народното събрание, обвързана с избор на ръководител на Народното събрание.

„ Народното събрание го одобрявам като едно огромно помещение, в което всяка ръководителска групировка е хвърлила задоволително клопки за другите и всичките партии, когато се хвърлят толкоз доста клопки, всичките попаднаха в личните си и в непознатите си клопки. Сега, с цел да се измъкнат, би трябвало да си оказват помощ един на различен, желаят ли не желаят, тъй като другояче ще ги санкционират тези, които ще би трябвало да ги избират, както те го назовават суверена “, сподели Алгафари в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.

„ Какво видях обаче през днешния ден в тази обстановка. Ако би трябвало да потегли да проучвам това, което се случва, може би би трябвало да се върна малко по-назад предходния ден, когато господин Карадайъ в неговата тирада, която дръпна, по-късно сподели, че се надява доста да има държавно управление, в което и те ще вземат участие, не вероятно да вземат участие, а да вземат участие. Тоест, считам, че към този момент има някакви сделки, че стартират сега политическите обединения, изключително главно двете по-големи, да приготвят публичното мнение, че ще има нещо, което ще е малко по-нетрадиционно, малко по-различно, само че ще се схванат към бъдещето и на новото Народно заседание, и бъдещето на държавното управление “, добави Алгафари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР