Стопкадър Нова ТвПроф. Николай Радулов обяви, че намерените гилзи от

...
Стопкадър Нова ТвПроф. Николай Радулов обяви, че намерените гилзи от
Коментари Харесай

Проф. Радулов: Намерени са гилзи на българска земя, но това не означава, че по полицая е стреляно от България

Стопкадър Нова Тв

Проф. Николай Радулов разгласи, че откритите гилзи от ловна карабина на българска територия след убийството на граничния служител на реда Петър Бъчваров, не е твърдо доказателство, че е стреляно от българска земя.

Възможно е да е стреляно зад граничното оборудване и дюзите да отлетят в България. Ние не знаем какво оръжието, с което е стреляно – дали става въпрос за ловна карабина или ловна пушка. Никой не го е споделил. Намерените патрони, проектилите, какви са, от какво оръжие са, това може да се откри с какво оръжие е бил погубен нашия служител на реда. Ние не можем нито една от версиите, които битуват в пространството, да отхвърлим, тъй като всичко е допустимо, сподели проф. Радулов по Нова Тв.

Разследващите несъмнено към този момент са наясно какво се е случило, само че не дават точната информация, с цел да не попречи на следствието. Аз съм малко обезпокоен от това че и досега постъпва спорна информация за възможните причинители. Задържаните, ту се обвинени и като причинители са турски жители, ту не са. От Турция споделят, че са турски жители, от България – че не са. Не забравяйте обаче, че те са единствено обвинени, сподели още проф. Радулов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР