Стопкадър Нова ТвПроф. Ивайло Дичев направи интересен коментар на протестите

...
Стопкадър Нова ТвПроф. Ивайло Дичев направи интересен коментар на протестите
Коментари Харесай

Проф. Ивайло Дичев: Заради Бойко Борисов държавата затъна

Стопкадър Нова Тв

Проф. Ивайло Дичев направи забавен коментар на митингите на земеделците и миньорите у нас.

Той счита, че дали ръководещата коалиция ще оцелее, зависи от Бойко Борисов.

Приближават избори и явно атмосферата се нажежава. Който има нещо да желае, в този момент е моментът да желае, да притиска, да шантажира. Цялата работа сега зависи от Бойко Борисов. Премиерът има доста вярна позиция, той се пробва да беседва, пробва се да оцени тези проблеми, които показват другите сектори и другите видове производители, и да реши всеки един от тях поотделно. Докато популистите от другата храна се пробват да желаят оставки, сподели в „ Пресечна точка “ по Нова Тв антропологът. 

В момента на Борисов просто му се подвига, както се споделя топка на воле. Дали той е обвинен, че персонално е провел тези митинги, както сподели Нинова, аз не знам и това нещо не мога да преценява. Но сега от него зависи дали ще устои тази ротационна коалиция и той, изключително в случай че получи едни положителни резултати на локалните избори, което е много евентуално, ще почне да желае някакви неща, добави проф.Дичев.

Борисов ще стартира да желае министри и преформулиране на ръководството. Цялата цялата коалиция сега се държи на положителната воля на Бойко Борисов, който апропо се показва като един доброжелателен човек, диалогичен. Спомняме си обаче по какъв начин управляваше той, отстъпваше всякога, когато трима души излязат на площада, и по тази причина страната затъна в тая застоялост, при която никакви промени не се правят и нищо не се прави, доави проф. Ивайло Дичев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР