Стопкадър Нова ТвПроф. Атанас Семов обясни защо е изпратил писмо

...
Стопкадър Нова ТвПроф. Атанас Семов обясни защо е изпратил писмо
Коментари Харесай

Проф. Атанас Семов: Патриотичното образование изхвърча от българското училище като хвърковатата чета

Стопкадър Нова Тв

Проф. Атанас Семов изясни за какво е изпратил писмо до просветния министър, в което твърди, че българските учебници са същинска Епопея на забравените и са подложени на баташко кръвопролитие.  

Според Семов има големи проблеми с българското обучение и най-очевидния е самият учебен.

Той счита, че има условно казано две измерения, като едното е обвързвано с патриотичното обучение.

Патриотичното обучение е изхвърчало от българското учебно заведение по сходство на хвърковатата чета, която не се загатва в учебниците и по тази причина си разреших не просто да напиша писмо до министъра на образованието, само че и да посоча в това писмо, че Министерство на образованието нарушава закона за предучилищно и учебно обучение, сподели в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Семов.

В този закон една от главните цели на учебното обучение е поощряване на проучването и одобряването на националната памет и българската национална еднаквост, и това условие на междинното обучение не е изпълнено в образователните стратегии, по които учат нашите деца, добави той.

Ттези образователни стратегии опонират на закона и към този момент си мисля, че може би би трябвало да се направи последваща крачка да се изиска от Административния съд да анулира решението, с които тези образователни стратегии са утвърдени и учебниците написани, сподели още проф. Атанас Семов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР