Стопкадър Нова ТвПрезидентът обяви страхотна новина за цената на бензина.Искам

...
Стопкадър Нова ТвПрезидентът обяви страхотна новина за цената на бензина.Искам
Коментари Харесай

Президентът: Цената на бензина падна под 3 лева, поздравявам правителството

Стопкадър Нова Тв

Президентът разгласи страхотна вест за цената на бензина.

„ Искам да поздравя държавното управление за поредните старания за преодоляване на инфлацията в страната. От нощес цената на бензина е под 3 лв.. Това е началото на един развой ”, съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

„ Намаляването на цената на газа с 30% са действителни резултати, реализирани с старания и доста работа. Когато едно държавно управление работи в полза на бизнеса и хората – резултатите са налице ”, продължи Радев, написа nova.bg.

Относно полемиките на европейско равнище за евентуално ограничение на потреблението на газ и ток, Радев сподели, че до момента в който има служебно държавно управление, няма да има ограничаване на потреблението на ток. „ България е производител на електрическа сила, България е експортьор. И българите няма да стоят на мрачно ”, сподели Радев.

В момента Европа се пробва да предотврати общественото напрежение и да се подсигурява политическо успокоение за сметка на жертване на пазарните механизми, посредством въвеждане на ограничения, които са ни познати от едно по-далечно минало и с големи обезщетения, които са с непредвидими последствия сподели Радев.

Основната задача на служебното държавно управление, не е да лимитира потреблението и производството, което е сигурен път към застоялост, а да търси най-евтините първични материали, без значение от кое място, и да дава най-хубавите условия за българския бизнес и жители, продължи Радев.

„ Газпром ” не е панацея, а една от опциите и те ни дължат доставка на газ, сподели още президентът. Той дефинира диалозите за газа като дълги и комплицирани. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР