Стопкадър Нова ТвПребият от непълнолетен в Русе Иво Бонев разкри

...
Стопкадър Нова ТвПребият от непълнолетен в Русе Иво Бонев разкри
Коментари Харесай

Битият Иво от Русе: Побоят ми бе нанесен заради момиче

Стопкадър Нова Тв

Пребият от малолетен в Русе Иво Бонев разкри подобности за случая, който стана обществено притежание, откакто клип от случилото се бе публикуван в обществената мрежа. Биячът е Джан, който е боксьор и за последно е упражнявал кану-каяк. Той учи в русенското Спортно учебно заведение. Хора изляоха на митинг и упорстват Джан да се извини, защото е пребивал и други момчета. Според един от недоволните против Джан към този момент има образувоно досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета на едно от момчетата, което е пребил.

 

Около средата на април месец се случи. Това момче реши, че ще ми нанесе побой, много жесток беше. Клипът е една доста дребна част от това, което се случило, тъй като мисля, че беше сред 15 и 20 минути. Удряше ме главно в главата, в ребрата, в стомаха, в ръцете, краката, описа Иво Бонев пред Нова Тв.

Аз тогава имах връзки с едно момиче и думите му бяха, че на всяко момче, което е било до нея, ще му бъде нанесен побой. Преди мен не мога да кажа, само че след мен 10-15 момчета са 100%  бити от него. Приложил съм клипа като доказателство за това нещо, оттова нататък се надявам органите на реда да вземат ограничения, с цел да може да му се наложи наказване, защото просто не може да продължава по този начин, добави Иво.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР