Стопкадър Нова ТвПолицията е задържала колата с мигранти, която преследваше,

...
Стопкадър Нова ТвПолицията е задържала колата с мигранти, която преследваше,
Коментари Харесай

Мустакова, Нова Тв: Полицията задържа колата с мигранти край Драгоман

Стопкадър Нова Тв

Полицията е задържала колата с мигранти, която преследваше, край Драгоман. Това, което знаем е, че в нея е имало 10 непознати жители, само че още не сме сигурни от коя страна са. Няма потърпевши, каза Лилия Мустакова от Нова Тв. 

Преди това тя заяви, че новата гонка с мигранти е започнала на автомагистрала „ Тракия “, откакто екипите на Министерство на вътрешните работи Не са съумели да спрат колата. В момента тече и акция по прекъсването и засичането на автомобила, има данни за съществени тапи, които от време на време се образуваха на разнообразни места.

Полицията е засякла автомобил с полска регистрация, в който се допуска, че пътува незаконни имигранти, към Вакарел, само че го изпуска и стартира гонене. Колата се отклонява около Нови хан, след което е засечена на северната скоростна дъга. Предполага се, че водачът пътува към Калотина, а поради гонката се получиха големи тапи. Получихме сигнали от фенове за тапи на Църна маца, в този момент когато преминахме от там, видяхме, че те към този момент не са толкоз съществени и няма тапи, само че на моменти придвижването е било изцяло, съобщи Лилия Мустакова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР