Стопкадър Нова ТвПевицата Преслава разказа интересна случка от детските си

...
Стопкадър Нова ТвПевицата Преслава разказа интересна случка от детските си
Коментари Харесай

Преслава: Като дете запалих завесите на Коледа

Стопкадър Нова Тв

Певицата Преслава описа забавна преживелица от детските си години на Коледа.

Елхата вкъщи е украсена не толкоз поради моята щерка Паола, а поради мен. Тя още е дребна, не схваща всичко, само че към този момент има вяра в Дядо Коледа. Обяснявам ѝ, че в случай че е послушна, ще получи подарък ”. Това сподели певицата Преслава по NOVA.

Тя описа и за Коледата като дете, от която има най-ярък спомен. „ Когато направиш пакост и след това помниш. Когато един път украсявахме елхата бях доста въодушевена. Нашите си легнаха да поспят, а аз открих едни свещи. Реших, че мога да ги закача на завесата и ги възпламених. Така направих пожар, татко ми беше като избавителен отряд ”, изясни тя.

Себе си дефинира като по-строга майка. „ Смятам, че в нашето семейство аз съм най-строгата. Като че ли в един миг Паола доста ме слушаше. Обаче видя, че очевидно не съм толкоз строга и си разрешава да надделее. Аз обаче и разрешавам, тъй като още е мъничка. Смятам обаче, че би трябвало да ѝ дадем положително образование ”, допълни Преслава.

Певицата разкри, че изпитва компликации, когато поради работата се постанова да остави щерка си. „ Тя стартира доста да схваща. Прегръща ме, стиска ме. Само, когато ме види да се гримирам, и ѝ става неприятно. А на мен стартира да ми става тежко да вдишвам. През цялото време обаче не усеща неналичието ни ”, сподели още тя, написа dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР