Стопкадър Нова ТвОтцепил се от Има такъв народ прогнозира каква

...
Стопкадър Нова ТвОтцепил се от Има такъв народ прогнозира каква
Коментари Харесай

Деян Петков: Около 50% от членската маса на Има такъв народ ще напусне партията

Стопкадър Нова Тв

Отцепил се от " ИТН " предвижда каква ще бъде ориста на партията.

" Колегите, които бяхме в " ИТН " от структурите на партията в Плевен, Кнежа, Левски, Пордим, Долни Дъбник, напущаме. На равнище локални структури към 50% членска маса ще напусне Има Такъв Народ ". Това сподели пред БНР самостоятелният народен представител Деян Петков, някогашен член на ПГ на " ИТН ".

" Нямаме ангажименти с " Продължаваме промяната ", не сме взели никакви пари, подготвени сме във всеки миг да се подложим на полиграф ", съобщи той и добави, че при влизането си в Има Такъв Народ не се е подлагал на детектор на лъжата, тъй като условието е било единствено за регионалните координатори на партията, а той е бил общински координатор на Има Такъв Народ.

Петков показа, че решените за овакантяване на Има Такъв Народ са го взели с сътрудниците му, тъй като са вярвали в идеята, а са видели " цялостното безучастие по министерствата, единствено в Министерството на спорта Радостин Василев направи прословутото изчегъртване ".

" Много сигнали сме давали, че има неща, които не ни харесват, само че в ПГ на Има Такъв Народ нещата са такива, че управлението споделя какво ще става и в случай че на някой не му харесва, да напуща ", описа депутатът и изрече противоречие с обвиняванията, че чак в този момент са напуснали партията на Слави Трифонов: " Аз съм бил 4 месеца вътре, първите два месеца въобще не можеш да се ориентираш какво се случва, тъй като връзката е никаква.... Гласуваше се по съвест, само че със мощна рекомендация от Тошко Йорданов ". 

Деян Петков изрече вяра и други депутати от Има Такъв Народ да не поддържат вота на съмнение към държавното управление на Кирил Петков:

" Надявам се те да премислят по какъв начин желаят да бъдат запомнени - дали като хора, които са обслужвали нечии ползи, или като смели хора, които са подготвени в името на децата си да създадат нещо ".

novini.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР