Стопкадър Нова ТвОгромен скандал се разрази в парламента. Повод за

...
Стопкадър Нова ТвОгромен скандал се разрази в парламента. Повод за
Коментари Харесай

Огромен скандал се разрази в парламента

Стопкадър Нова Тв

Огромен скандал се развихри в Народното събрание. Повод за него даде изключеният от Българска социалистическа партия Явор Божанков, който упрекна Корнелия Нинова, че няма и 50 нюанса морал.

Последва мълниеносен отговор на Георги Свиленски, който излезе на парламентарната естрада.

" Божанков, къде седна, че не те виждам. А, видях те. Ти нямаш и един колорит морал, тъй като в случай че имаше, откакто те изключихме, щеше да напуснеш Народното събрание, а ти стоиш в него за една заплатка ", стартира Свиленски.

" Съветвам те отсега нататък да излизаш по рядко на трибуната, с цел да не пречиш на работата на Народното събрание и да си спестиш престижа, който Българска социалистическа партия ти направи с избора на народен представител в три Народни събрания ", добави Георги Свиленски. 

След него Иван Ченчев се обърна към Божанков с " субект " и разгласи, че това, че не е ходил в казарма, му се отразява на държанието.

Впоследствие се намеси и Вежди Рашидов. Той прикани да няма персонални нападки и напомни на Явор Божанков, че в случай че не е била Корнелия Нинова, нямало да го има 48-ото Народно заседание.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР